Artister

 

Linda Bengtzing har blivit känd med hela svenska folket inte minst för sina sex framträdanden i Melodifestivalen. Energiknippet från Gullspång är en mästare på att få igång vilken publik som helst och förbered er på att det kommer att börja rycka i sång- och dansmusklerna när Linda gör entré på scenen.

Linda

 

 

 

Lisa Ajax, född 1998, blev 2014 den yngsta vinnaren någonsin av "Idol". När Lisa sjöng den klassiska "En sån karl" under tävlingen fick hon den normalt kontrollerade programledaren Pär Lernström att brista ut i tårar. Stämning på hög nivå utlovas när Lisa Ajax tar White Christmas i besittning.

Lisa

 

 

 

Stefan Odelberg är killen som via sina färdigheter i såväl magi som underhållning i stort blivit ett riktigt stort namn de senaste åren. Med sin egen föreställning , "En talk talk show", på Trägårn i Göteborg och ett antal tv-produktioner på gång är det verkligen en kille i ropet som kommer att leda oss igenom den här fantastiska kvällen.

Stefan

 

 

 

Four4You är det lokala inslaget i White Christmas, och det är inte vilka som helst ni kommer att få höra och se. Två fantastiska sångröster i form av Karin Nyroos och Thomas Jönsson ackompanjeras av två grymma dansare. Thomas & Karin känner ni säkert igen från Körslaget, där de gjorde succe i Team Wells! 

 

 

The Johan Hellberg Band är kvällens husband, ni som lyssnat på "Tre Drag" kommer att se välbekanta ansikten och vassare musiker hittar man inte, här kommer det att bli åka av!

 

Kenny Mattson är producenten bakom hela showen. Han har en mångårig erfarenhet som produktionsledare på såväl Gröna Lund som Kolmården och senast vi stötte på ett av Kennys verk var i succén "Mamma Mia-The Party"